De safaritent

Onze safaritent is volledig ingericht het enige wat jij moet doen is je tas inpakken met kleding, toilettas en je goede humeur. Neem even afstand van je drukke leven en geniet van het polderse uitzicht, speel samen een spelletje of lees een goed boek in de hangmat. De tent is volledig ingericht voor 4 personen maar ook met eventueel bezoek is rekening gehouden! Buiten kun je lekker eten of relaxen aan de grote tafel. 

Let op! In de tent is geen wifi beschikbaar. 

Woongedeelte

Het woongedeelte is onder andere voorzien van een eettafel met 4 stoelen, een stijgerhoutenbank en spelletjeskast. De keuken is met volledig keuken inventaris uitgerust, met een koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en 4-pits elektrische kookplaat. 

Slaapkamers

De safaritent is voorzien van 2 slaapkamers: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met stapelbed. In de slaapkamer met stapelbed is eventueel ruimte voor een campingbedje. Bij aankomst zullen wij zorgen dat de bedden zijn opgemaakt.  

Sanitair

De tent is voorzien van een complete badkamer met toilet, wastafel en regendouche met massagestand. 

Buiten 

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk buiten genieten. Rol bij mooi weer de luifel op en klap het barretje van de keuken uit. Zo ervaar je het echte buitenleven! Eet samen aan de lange tafels deze kan je zelf neerzetten waar je wilt. Lekker in de zon of juist even in de schaduw. Buik daarna lekker uit bij de buitenkachel of in de hangmat. 

Ligging 

De safaritent staat op de rand van ons erf. Vanaf de veranda kijk je links uit over ons land. Grote kans dus dat je hier ook een trekker of andere machine zult zien rijden. Maar wees gerust deze rijden er niet constant. Naar voren toe kan je onze dierenweide zien hier scharrelen onze kippen en geiten. Ze komen graag nieuwsgierig even bij het hek kijken. Naast ons wonen onze buren. Ook zij houden van het polderse buitenleven en je zal ze dus misschien wel eens zien of horen.